Trolii de pe you tube

De ceva vreme printre trolii clasici de pe you tube umbla unii cu un coeficient de inteligenta inferior si ultimului nevertebrat de pe pamant. In spiritul iubirii de vecini acestia posteaza filmulete pentru care Turcia probabil ar interzice you tube pe o suta de ani. Presupusi prieteni de ai nostri de dupa granita care se simt mai in toate tarile defavorizati, chinuiti si schinjuiti , vesnic minoritari carora nimeni nu le apreciaza limba si cultura dupa mintea lor, posteaza clipuri in care prevad sfarsitul Romaniei. Eu inteleg ca prostia este infinita ca universul si de ultimul inca exista indoieli dar sunt niste limite ale bunului simt. Din punctul meu de vedere libertatea de expresie inseamna si sa te postezi gol pusca stand in cap insa nu ai dreptul sa calci in picioare valorile sau chiar nonvalorile altora.

Singurul lucru pe care l-au primit inapoi a fost o gramada de filmulete ca raspuns la tampeniile lor si o multime de conturi clona prin care romanii s-au amuzat pe seama lor.

Acum serios vorbind pentru toti fanii conflictelor si raboaielor , desi majoritatea au vazut unul doar in Star Craft: Mergeti prin Afganistan, Irak, Kenya etc am auzit ca e liber l-a omorat si au pozitii libere de acoperit.

Visand cu ochii deschisi la nimic

Ce viseaaza copii prosti

Si singurul raspuns cu adevart inteligent pe care l-am vazut. Ce iti aduce razboiul, ignoranta si ura:

Bye Bye Romania si Bye Bye Hungary

Un răspuns sa “Trolii de pe you tube”

  1. RE:Bye Bye Romania & Bye Bye Hungary
    ” gyjo1987
    True, true… The only thing i am happy about there are just a few people on each side who are too stupid to understand this…no use of hating each other…I hope most of the hungarians, serbs, slovaks, romanians will understand this on one day…Peace!!!
    From Hungary:) „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: