Pe doua roti in Bucuresti

Am mai gasit un blog interesant al iubitorilor de mers pe doua roti. Ma includ la categoria asta desi in Bucuresti nu am experimentat mai departe de cateva strazi de casa pentru ca vreau sa apuc macar criza varstei mijlocii si m-am hotarat sa fac un master peste granita inainte de parastas.

In stilul heirupist romanesc edilii nostri au trecut la fapte si s-au apucat sa faca piste de bicicleta. Un lucru foarte bun zic eu, dar cum dansii nu cirsula decat pe 4 roti nu au aflat ca biciclistii in general nu vor curse cu obstacole asa ca le-au trantit unde a dat Domnul. Dupa ce le-au aruncat pe sosea au devenit parcari pentru tancurile numite masini care circula prin Bucuresti. Acum romanul care se respecta scoate masina si pana la paine motiv pentru care in ultimii ani ne sufocam in capitala. Imi amintesc ca in Belgia mai toti mergeau pe bicicleta inclusiv la servici, masina era pentru weekend. Toate firmele aveau loc de parcare pentru bicicleta (E drept ca mai rar riscai sa ramai fara la prima intoarcere de cap), pistele erau clar facute cu o culoare diferita, 2 sensuri de mers si nu prindeai picior de masina pe ele.

Romanul in schimb se comporta ca prima generatie incaltata si ajunsa la oras care trebuie sa-si prezinte statutul la volanul unui 4X4.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: