Cand merita sa fi mandru ca esti roman

computer

Romania Libera a publicat un articol despre cativa tineri care au lansat un proiect pe forumul de la Computer Games prin care aduna componente de calculatoare ,le asambleaza intr-un sistem complet pentru a-l dona apoi copiilor saraci. M-am dus pe acolo si postul exista oamenii sunt seriosi, puteti verifica daca calculatorul va ajunge la destinatie si se contabilizeaza tot ce se doneaza.  Puteti chiar propune un copil care are nevoie de ajutor si  invata bine si ei vor verifica daca cererea e intemeiata. Deci daca aveti ceva de care nu aveti nevoie de la placi de baza la tastaturi decat sa le inmagazinati prin casa pana la Sfantu Asteapta s-au sa asteptati campaniile statului de reciclare a lor, mai bine faceti ceva util si le dati cuiva care chiar are nevoie de ele.

Forumul il gasiti AICI

2 răspunsuri sa “Cand merita sa fi mandru ca esti roman”

  1. excelenta initiativa, demna de toata lauda !!! as vrea sa ia legatura si cu cei din http://www.charityromania.wordpress.com, sa doneze si acelor copii ceva 🙂

  2. Pai poti sa te duci pe forumul de la Computer games si sa le spui. am inteles ca oti chiar propune un copil care are nevoie de ajutor si invata bine si ei verifica si incearca sa-l ajute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: