Poporul Elodiei

OTV-ul cu al sau unic prezentator, omniprezent si atotstiitor Dan Diaconescu ne fericeste anul acesta cu continuarea povestii Elodiei, ajunza la volumul nspe: Culisele serialului Elodia. Asta e ceva in genul Make of pe care unii artisti il scot pe piata. Ce mai face Elodia? Ei bine de data asta Dan Diaconescu ne trimite la nunta ei cu primul sot probabil sa ne faca sa lacrimam dupa soarta tragica care s-a abatut asupra unei femei obisnite, tanara si frumoasa care avea toata viata inainte. Patetic nu?

Romanul a ajuns la fundul sacului problemelor si nu mai are alceva de discutat si rezolvat decat disparitia Elodiei. Cum aceasta poveste de ultima pagina la rubrica fapt divers, revine obsesiv in mintile romanilor, numai Dumnezeu stie sau Dan Diaconescu. Probabil a ajuns, la fel cum a migrat si Dan Diaconescu in top 10 la categoria cei mai buni ziaristi si cei mai straluciti analisti.
Incep sa cred ca devina este poporul care a suferit un soi de lobotomie in urma careia i-a ramas un singur neuron agitat si impregnat cu balade dedicate Elodiei.

Oricine ia analele politiei observa ca sunt pline de disparitii si crime una mai morbida decat alta. Romanii nostri se ciomagesc si se transaza in moduri care l-ar face invidios si pe Jack Spintecatorul . Ploua si cu cazuri de copii disparuti de acasa (Astia nu mai apuca un loc la TV macar cu o poza o data la 2 zile daca tot suntem unii dintre cei mai mari consumatori TV din Europa). Nu si nu noi o vrem pe Elodia. Am inceput sa ma rog sa lumineze cineva o minte de politist ca sa rezolve cazul, poate se va termina si cosmarul romanilor.

Suntem de admirat in perseverenta nostra, nici macar iarna si drumurile blocate, nu au putut sa o invinga pe Elodia. Asa cum balada ei spune „Elodia e moarta si totusi ea traieste” in mintile inghetate ale romanilor care isi aduna frustrarile, esecurile si nemultumirile in povestea Elodiei.

Unde esti tu Elodia Doamne?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: