Recomandare TV- concert Il Divo

Daca in noaptea de anul nou sunteti pe acasa butonand televizorul merita sa faceti o tura pe Euforia (da stiu, numele suna a revista pentru femei telenoveliste) sa vedeti la 2. 30 noaptea concertul Il Divo. Grupul apropie de perfectiune combinatia de muzica clasica cu cea pop. Rar poti inalni o armonie de voci mai buna.
Pavarotti a deschis drumul acestor concerte in care clasicul se imbina cu modernul. De fapt el a adus opera publicului larg scotand-o din izolarea salilor de opera.

Pentr un pic de istorie si discografie Il Divo mergeti in categoria Muzica.

Somewere

Hero

Somewere over the rainbow

3 răspunsuri sa “Recomandare TV- concert Il Divo”

  1. am urmarit concertul in noaptea de revelion impreuna cu alti prieteni si am ramas nemincati ,socati ca exista asa un grup de muzicieni buni care ne-au lasat masca.Super,fara cuvinte de atunci ii tot ascult pe you tube

  2. eram singura in noaptea de revelion si nu pot spune ca eram intr-o dispozitie de petrecere,dimpotriva. stii este o zicala in poporul nostru „cineva acolo sus te iubeste si te vegheaza”,sunt sigura de acest lucru acum mai mult ca niciodata. il divo mi-a daruit cel mai frumos sfarsit de an ,sunt senzationali iar glasul lor parca coboara din cer.

  3. ELENA CUPSA Says:

    Acesti tineri sunt minunati , nu ma pot satura sa-i ascult si sa-i privesc, sunt niste minuni create de Dumnezeu si trimise pe Pamant ca sa aduca prin muzica lor pace sufletului omenesc , poate ca merita mai multa promovare sa-i cunoasca toata lumea de pe mapamond !!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: