Cum inventeaza romanii scandaluri

In Romania noastra iubitoare de Elodia si vedete de filme porno cand nu gasim motiv de scandal il inventam. Am privit si eu la fel ca restul omenirii(mioritice) scandalurile iscate in jurul ministrului nostru de Externe. Acum nu vreau sa-i ridic omului statuie sau fan club, departe de mine gandul asta dar de aici si pana al pune la zidul infamiei ca cel mai prost ministru mi se pare absurd. Nu este cel mai bun ministru de externe pe care puteam sa-l avem dar cred ca problema nu este neaparat el, ci mai degraba faptul ca noi nu stim ce vrem . Toata politica noastra externa se indreapta spre taramul de nicaieri. Nu avem idee de ce vrem sa facem pe termen lung asa ca de fiecare data o scaldam in functie de cum ni se pare noua ca bate vantul , nici macar dupa cum bate el defapt. Nu am reusit sa avem nici o pozitie ferma in absolut nici o problema spre deosebire de polonezi care s-ar certa si pe forma paharelor daca asta le-ar aduce lor un beneficiu.

Si acum sa vedem de ce a sarit toata presa formatoare de opinii in capul ministrului. Pai in primul rand cica ar fi omul cu vederi de extrema dreapta, naziste ori legionar-nationaliste. Cum am ajuns noi la astfel de concluzii pe mine ma depaseste, probabil rotilele mele sunt de vina ori auzul meu lipsit de finete. Il declaratia incriminatoare domnul Cioroianu spune in felul urmator”Ar trebui sa inasprim pedepsele pentru cei care dau astfel de dovezi de barbarie” sau „Si ma gandeam daca nu cunva am putea cumpara un teren in desertul ala egiptean sa-i plasam acolo pe astfel de oameni care ne fac de ras”. Am incheiat citatele ca la scola. Unde vedeti ca pronunta omul cuvantul tigan,rrom sau orice alt apeletiv directionat spre o anumita etnie. A zis astfel de oameni cu referire la un caz precis in care omul era infractor mai inainte de toate. Deci in logica mea de clasa a-9-a i-a trimis pe infractori in desert. Infractorii sunt o etnie?? Mi se pare ca unii totusi s-au simtit cu musca pe caciula ca cheltuiesc banii pe conferinte si workshopuri in loc sa faca programe reale pentru o anumita etnie. Astea fiind zise nu le ramane decat sa strige tare „discriminare” la cel mai inalt nivel.
Ma astept ca vreun sindicat al infractorilor sa-l dea in judecata pe domnul Cioroianu ca le-a stricat imaginea in lume, ba mai mult a vrut sa scape si de ei trimitandu-i in locuri fara apa si manca ori surse de venit sigure.

In inchere sa ne amintim ca americanii au fost ceva mai putin interesati de drepturile infractorilor si i-au trimis pe o insula inchisoare, parca Alcatraz se chema.

Urmariti filmuletul cu pricina capoate auziti mai bine:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: